BAZ Foglalkoztatási Paktum > A helyi termékek fejlesztésének jó gyakorlatai2018. május 11. (péntek) 09:14news/85_0_300x199xffffff.jpg

A foglalkoztatási paktum május 3-án műhelyfoglalkozást szervezett a helyi termelőknek. Az elhangzott előadások megtekinthetők a honlapon.

A helyi termékek fejlesztése céljából rendezett első műhelyfoglalkozást nagy érdeklődés kísérte. A műhelyfoglalkozáson olyan eszközöket, jó gyakorlatokat ismerhettek meg a résztvevők, amelyek segítségével a helyben előállított termékek és szolgáltatások értékesítése, különlegessége és védelme jobban biztosítható.

Nézze meg a rendezvényen bemutatott prezentációkat!

A helyi termék szerepe és jelentősége a vidékfejlesztésben, márkaépítés
Nagy Katalin, mesteroktató, Miskolci Egyetem, Marketing és Turizmus Intézet

Helyi termékek és szolgáltatások ismertségének erősítése, védjegyrendszer kialakítása
Lengyelné Bencze Viktória, munkaszervezet vezető, Borsod-Torna-Gömör Egyesület

A Tokaj-Hegyaljai Piac, egy sikeres helyi termelői piac
Fortuna Judit, szervező, Tokaj Hegyaljai Piac

A közfoglalkoztatástól a versenypiacig (LEVENDULA PÁRNA, HÍMZÉS)
Hogya Orsolya, polgármester, Nagyrozvágy Község Önkormányzata

Értékmegőrzés, értékteremtés piaci alapokra helyezve (MOLNÁRKALÁCS)
Kormos Krisztián, polgármester, Borsodnádasd Város Önkormányzata

Házi sajtkészítés a 21. században (KECSKESAJT)
Szabados Andor, fiatal gazda, Kecsegtető Kecskefarm

Befőtt-különlegességekkel a piacon (ZÖLDDIÓ TERMÉKEK)
Bodnár Pásztor Milán, kistermelő, Galvács

Regisztráljon honlapunkon, hogy ha az elsők között szeretne hírt kapni a következő rendezvényünkről.

Szeretne még több helyi termékről szóló cikket? Itt megtalálja.

Vissza